Verksamheter

Rönnsåker Logotyp

Vi finns på Rönnsåker

Vi är obotligt engagerade och har startat olika företag för att kunna använda vår arbetstid för att sprida idéer, inspiration och praktisk kunskap. Våra olika verksamheter erbjuder skogsträdgårdsplantor, fröer och spännande smaker i näringsrika härproducerade råvaror. 

Genom event, guidningar och föreläsningar delar vi med oss av erfarenheter från platsen och kunskaper som vi har sedan tidigare – kring teman som odling, natur, skogsträdgård och permakultur. Att ha verksamhet på platsen är även ett sätt att skapa kontakt mellan människor, här i Jularp och från andra ställen.

Myricas

Som naturguide och poet vill jag väcka fascination, nyfikenhet och närvaro. Jag vill bygga relation mellan människor och andra delar av naturen.

Skogsträdgårdens växter

Hos oss hittar du skogsträdgårdsväxter! Det är ätliga och användbara perenner, buskar och träd som kan samodlas i ätliga ekosystem som liknar skogsbryn.

Under eken

Över 150 olika arter av ätliga perenner och ett litet trädhem med fantasifulla lösningar. Det enkla, komplicerade, finurliga och lekfulla livet under eken.