Poesi

Möt natur bortom tanken i intensiva ögonblicksbilder
Myricas-logotyp

Ord om intryck som skapar avtryck

Min vän hade gått in i väggen. Jag ville ge henne en anledning att vara i natur och läka. Jag ville ge mig själv en orsak att regelbundet sitta i stillhet och vara helt öppen för intryck. Jag föreslog att vi skulle sitta i natur en timme var varje vecka och berätta om våra upplevelser för varandra.

Mina berättelser blev till poesi som fångade ögonblick och stämningar. Bilder av naturen runt mig när jag blivit en tyst, nästan osynlig del av platsen. Av vad som händer med mig i naturnärvaro - i uppslukande fokus på färgskiftningar, former, ljud och känselintryck. Orden har gett mig en ny blick och känslighet som fördjupar mina möten med natur. Poesin får mig att minnas och ger mig chansen att dela upplevelserna med fler.

Åren har gått och jag skickar mina dikter till många fler nu och har börjat skapa poesihäften som personliga presenter. Små hälsningar och påminnelser om närvaro i natur, kropp och sinnen.

När morgonsolen
ristar skarpa skuggor

Sjunger fåglarna
vår igen

Prenumerera på poesi

Ta del av dikterna jag skriver när jag just formulerat dem. På plats någonstans i natur nära mig. Ögonblicksbilder och naturupplevelser i poesiform direkt till din mobil. Minst en dikt varje vecka tills du avslutar din prenumeration.

Börja prenumerera nu!

Sms:a “Provmånad” till 0768-635434 och få poesi en hel månad utan kostnad. Vill du fortsätta få poesisms efter det, smsa “Månadsprenumeration”. Betala 70 kr den 1:e varje månad. Du betalar till bg 601-2991 eller swish 123 432 96 37. Avsluta genom att sms:a “Avsluta prenumeration” till 0786-635434 och sluta betala.

Poesihäften

Diktsamlingar med handsydd rygg. 90 kr/st.
I-Korthet
I Korthet

Lindarna sjunger
förföriskt

sötdoftande

Det här poesihäftet fick min bonusmor när hon fyllde 70 år. Hon har en förkärlek för mina kortare dikter. Det minimalistiska som rymmer stora upplevelser och detaljrikedom. Innehåller 15 dikter.

QR_I Korthet

Swisha 90 kr till 123 432 96 37 “I Korthet”

Livet-sjunger-i-hjärtat
Livet sjunger i hjärtat

Vårvintersol

Livet sjunger
i hjärtat

Under barken

Jag skapade det här poesihäftet åt mina vänner som firade kärleken och 10 år som par med en oförglömlig fest med dans, öppen scen och en vacker ceremoni. Häftet är fyllt av naturkärlek, vila, närvaro och glädje genom livet och årets skiftningar. Innehåller 14 dikter.

QR-Livet sjunger i hjärtat

Swisha 90 kr till 123 432 96 37 “Livet sjunger i hjärtat”